Header

Info

Frunpark Wetteren is een gezellig shoppingpark van ruim 10.500 m² met 14 handelszaken op wandelafstand van elkaar en 380 gratis parkeerplaatsen.

Volgende winkels zijn aanwezig: ATITA papierwaren, C&A, Ixina, JBC, Lola Liza, Orchestra, Pabo, Pronti, Sleepworld, Sports Direct, Torfs, Vanden Borre, Veritas en ZEB.

De openingsuren zijn variabel van winkel tot winkel!

Frunpark Wetteren ligt op de kruising van de Brusselsesteenweg en de Oosterzelesteenweg (GPS Locatie: Oosterzelesteenweg 5). Dit is op minder dan 5 kilometer van het centrum van Wetteren en vlakbij afrit 17 van de E40 Gent Brussel.

Weetje: de frun in de benaming frunpark komt van de combinatie FUN en RUN. Dit is een nieuwe en leuke manier van shoppen waarbij je als klant snel, efficiënt maar tegelijk aangenaam kan shoppen.

Op onze website vind je een handig overzicht van alle handelszaken en hun openingsuren.  Je kan ons heel eenvoudig contacteren via het contactformulier.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van het Frunpark? Wil je geen enkele actie van de winkels van het Frunpark missen? Volg ons dan via Facebook en Twitter.

Veel plezier op onze website en tot gauw in het Frunpark!