Nieuws & Acties

De handelaars van Frunpark verwennen je graag. Op deze pagina vind je een overzicht van de laatste acties en nieuwtjes.

Meest recente berichten

Een overzicht van de meest recente acties & ย berichten van Frunpark Wetteren

10% Korting op de damescollectie

10% Korting op de damescollectie

Actie bij Jbc: t.e.m. 15/05/2022 Ontvang 10% korting op de volledige damescollectie! Jbc in Frunpark Wetteren is op zondag open!

Live Life in Full Colours!

Live Life in Full Colours!

De zomer komt steeds dichterbij, de dagen zijn langer en de zon schijnt meer. De perfecte tijd periode voor een nieuwe collectie bij LolaLiza .

3+1 Op alle ondergoed bij veritas

3+1 Op alle ondergoed bij veritas

๐Ÿ‘+๐Ÿ ๐š๐ฅ๐ฅ ๐ฎ๐ง๐๐ž๐ซ๐ฐ๐ž๐š๐ซ Kies uit alle merken o.a. Chantelle, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, ...: voor jou & voor hem - don't choose, go loose!...

Sunkissed by LolaLiza!

Sunkissed by LolaLiza!

Het jurkenseizoen is binnenkort op volle gang. Meer kleur, meer print, meer snits: op zoek naar een echte party dress of mag het meer casual zijn? Tikkeltje bohemian, misschien? De nieuwe cocktail collectie van LolaLiza , Sunkissed, heeft een jurk voor ieders smaak.

Lentekorting bij sleepworld

Lentekorting bij sleepworld

Geniet van kortingen tot -50% op de hele collectie! Sleepy eSeries elektrisch verstelbare boxspring: Elektrisch verstelbare boxspring in combinatie met de Sleepy Original matras vanaf โ‚ฌ1599. De Sleepy Original matras is al voor het derde jaar op rij โ€˜Beste van de...

Paasmandje bij JBC

Paasmandje bij JBC

Ontvang bij Jbc een gratis paasmandje per aankoopschijf van โ‚ฌ65. Actie geldig vanaf 01/04 t.e.m. 03/04/2022

Lola Liza Days

Lola Liza Days

LolaLiza DaysVan 1 t.e.m. 3 april zijn het opnieuw LolaLiza Days. Geniet van feestelijk shoppen en 20% korting op de hele collectie*!* Niet in combinatie met andere acties. Niet geldig op de bruidscollectie.